'En Verder' online

De En Verder avonden zijn even onhold. Mijn praktijk is te klein om 1.5 meter te kunnen waarborgen en online geeft mij niet het gevoel dat het klopt op dit moment. Zodra de avonden weer gaan starten zal ik het communiceren naar je.


Het vergroten van je spiritueel bewustzijn. ‘ En Verder ’, is een avond voor mensen die willen blijven verdiepen in alles wat aan het veranderen is en graag willen kijken naar wat het kan gaan brengen voor ieder afzonderlijk.

 

De avonden zijn zo'n verrijking voor alle deelnemers, dat ik heel veel zin heb in het nieuwe jaar 'En Verder'. Ik ben ook heel erg nieuwsgierig wat het weer mag gaan brengen. Elke avond is afgestemd op wie er is en op de groeiprocessen van iedereen. Er zijn altijd veel overeenkomsten en de handvatten die aangereikt worden zijn persoonlijk waardoor er een volgende stap gemaakt kan worden in ieders bewustzijnsproces. 'En Verder' is een pracht van een avond! 

 

Iedereen is welkom. Er is geen verplichting om alle avonden te komen. Het gaat veel meer over het voelen of je er bij wilt zijn of niet. Kom als je er blij van wordt of voelt dat je erbij aanwezig wilt zijn. Tot dan!

 


Data ;                 ivm de 1.5 meter voorwaarde en een kleine praktijkruimte zijn er nog geen data beschikbaar voor En Verder

Tijd ;                   19.30 – 22.00 u.

Kosten ;              € 20.-.

Plaats ;               Linnaeuslaan 2, Harderwijk

 

 

Graag opgave via de mail info@zuiverheid.com of bellen.