Het vergroten van je spiritueel bewustzijn. ‘ En Verder ’, is een avond voor mensen die willen blijven verdiepen in alles wat aan het veranderen is en graag willen kijken naar wat het kan gaan brengen voor ieder afzonderlijk. De veranderingen gaan in een hard tempo door en liggen ook in lijn met de ontwikkeling van de aarde, de mens in samenwerking met het universum. De ontwikkelingen zorgen ervoor dat we steeds bewuster kunnen worden van onze eigen energie / systeem en bewust van alles om ons heen, zo ook het universum. De onbegrensdheid hierin is enorm toegenomen. 

 


Tijdens ‘En Verder’ gaan we hier mee spelen en kijken hoe we dit kunnen integreren in ons denken, doen en laten. Ieder op zijn manier, want elk van ons heeft daarin zijn eigen stukje van ontwikkeling liggen. Het samen ontdekken welke mogelijkheden we nu meer hebben en het durven om de grenzen af te breken geven de avonden altijd een rijk gevoel. Elke avond is vol van inzichten voor iedereen die aanwezig is.

Er is heel veel vrijheid in de vorm en invulling, wat het mooiste sieraad is van een avond ‘En Verder’.

Samen is het spel in deze energie het mooist.

  

Data ;                 11 september, 9 oktober, 6 november, 11      december, 8 januari, 5 februari, 11 maart, 15 april, 13 mei, 17 juni.

Tijd ;                   19.30 – 22.00 u.

Kosten ;              € 20.-.

Plaats ;                Linnaeuslaan 2, Harderwijk

 

Graag opgave via de mail info@zuiverheid.com of bellen.