De kracht en de energie van de edelstenen ontmoeten, heerlijk een avondje stenen bewonderen om hun schoonheid, energie en wat het jou doet en geeft. Het voelen dat je lichaam reageert en kan vertellen welke bij jou past en welke niet.

Ga maar op onderzoek uit en luister ook naar de verschillen tussen jou en de ander, want ieder mens voelt en resoneert weer anders op een edelsteen. Je wordt ook uitgedaagd om echt te gaan voelen hoe je lichaam reageert op een steen. 

 

Tijdens de workshop we de helende kracht en werking van de stenen gebruiken voor een eigen healing. Het voelen en ontdekken dat een edelsteen je kan helpen de balans in je lichaam te herstellen. Samen uittesten welke stenen in balans zijn voor je lichaam. Je mag een eigen onderwerp nemen waaraan je zou willen werken samen met de stenen. Het wordt geen praatavond, maar een actieve ontvangende avond.

 

 

Data:           16 febr en 11 mei 2023

Tijd:            19.30 – 22.00 u.

Kosten:       € 25.-.

Plaats:        Linnaeuslaan 2, Harderwijk.

 

Graag opgave via de mail info@zuiverheid.com of bellen.

Je kan je ook aanmelden voor deze workshop via 'afspraak maken' onder contact. Ga naar Class Session en tik de juiste workshop aan. Selecteer de datum van jouw keuze en meld je aan door het op te slaan.

 

Edelstenen workshop is mobiel. Het je een groep belangstellenden en een mooie ruimte, dan kom ik graag met de edelstenen naar jullie toe. Mail of bel me gerust voor meer info en om afspraak te maken.