Septarie Punt

Een septarie punt van 336 gram. Hoogte is 11 cm en heeft diameter van 5 cm aan de onderkant. Is in een zeskant geslepen. De steen is gespleten aan de bovenkant en daardoor zijn er kristallen zichtbaar die zich daar gevormd hebben.

 

Septarie is een prachtige voedende, kalmerende en aardende steen. Bevordert geduld, tolerantie en uithoudingsvermogen. Het is een vreugdevolle steen die je ondersteunt terwijl je jouw ideeën uitbroedt en help ze concreet te maken.

€ 29,95

  • Beschikbaar

Peacock Pyriet ruw

Deze Peacock Pyriet ruwe steen is 4 cm hoog en breed. Hij weegt 143 gram.

 

De pauw kleuren van deze Peacock Pyriet komen prachtig naar voren. Niet alleen de kleur geeft magie, maar de steen heeft ook een magische krachtwerking en heet ook wel "heksensteen". Peacock Pyriet zorgt voor innerlijke kracht, inzicht en vertrouwen dat jij op jouw beste plek bent in dit leven. Het maakt positief en optimistisch en helpt je genieten. Activeert alle chakra's, brengt ze in balans en stemt ze af op elkaar.

€ 7,95

  • Beschikbaar

Aventurijn punt

Aventurijn punt is 11 cm hoog en weegt 348 gram. Aan de onderkant is de steen ruw en de bovenkant is in een mooie zespunt geslepen.

Het ruwe en geslepen maakt dat het een prachtige steen is om naar te kijken.

 

Aventurijn is staat voor vitaliteit, creativiteit, seksualiteit, alertheid en het overgaan tot actie. Hij versterkt de levenskracht waardoor het makkelijker wordt om dingen voor elkaar te krijgen. Is zeer geschikt oor kunstenaars en schrijvers, omdat ze met aventurijn nieuwe inspiraties krijgen. Aventurijn geeft moed en vertrouwen bij behalen van doelen. En absorbeert elektromagnetische straling.

€ 19,95

  • Beschikbaar

Amethist gepolijst

De amethist is 1.08 kg zwaar en is 13 cm hoog. De zijkanten zijn gepolijst, waardoor de amethist kristallen aan de voorkant prachtig uitkomen. De diep paarse kleur van de kristallen geven de hoge kwaliteit van de steen aan. 

 

Amethist werkt op de hersenen en is vooral de steen die gebruikt wordt tegen hoofdpijn en migraine. Ook werkt deze steen goed bij slapeloosheid en geeft innerlijke rust. Amethist is een steen die vaak gebruikt wordt bij meditaties en rustgevende sessies. Heeft een kalmerende werking op het hart en versterkt de zenuwen.

€ 92,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Pyriet hart

Het Pyriet hart is 6 cm groot en weegt 119 gram. 

 

Pyriet is een aardende steen die staat voor het mannelijke aspect van Moeder Aarde, maar die zowel voor mannen als voor vrouwen het derde chakra krachtiger maakt. Hierdoor neemt je vitaliteit en je wilskracht om je taken hier op aarde af te maken toe. Het is een steen van creativiteit, doorzettingsvermogen en ambitie.

€ 16,95

  • Beschikbaar

Na de betaling van de factuur wordt de steen of stenen via PostNL verzonden. Kleine stenen met een brievenbuspakket en grote stenen als pakket. De kosten voor een brievenbuspakket zijn € 4.10 en voor een pakket € 6.75. Zakstenen worden in een envelop verzonden, de kosten zijn € 1,95 per zending. Bij meerdere stenen zal het een brievenbuspakket worden met de daarbij behorende kosten. De portokosten zijn vermeld en berekend in de factuur.

De stenen worden na betaling zo snel mogelijk verzonden, met de mail zal je op de hoogte gehouden worden.

Er is ook de mogelijkheid om de stenen op te halen bij de praktijk in Harderwijk. Laat me via de mail of bij de bestelling weten dat je graag de stenen wilt ophalen zodat we een afspraak kunnen maken.

 

Gebruik het contactformulier voor vragen of opmerkingen.