Septarie Punt

Een septarie punt van 336 gram. Hoogte is 11 cm en heeft diameter van 5 cm aan de onderkant. Is in een zeskant geslepen. De steen is gespleten aan de bovenkant en daardoor zijn er kristallen zichtbaar die zich daar gevormd hebben.

 

Septarie is een prachtige voedende, kalmerende en aardende steen. Bevordert geduld, tolerantie en uithoudingsvermogen. Het is een vreugdevolle steen die je ondersteunt terwijl je jouw ideeën uitbroedt en help ze concreet te maken.

€ 29,95

 • Beschikbaar

Aventurijn punt

Aventurijn punt is 11 cm hoog en weegt 348 gram. Aan de onderkant is de steen ruw en de bovenkant is in een mooie zespunt geslepen.

Het ruwe en geslepen maakt dat het een prachtige steen is om naar te kijken.

 

Aventurijn is staat voor vitaliteit, creativiteit, seksualiteit, alertheid en het overgaan tot actie. Hij versterkt de levenskracht waardoor het makkelijker wordt om dingen voor elkaar te krijgen. Is zeer geschikt oor kunstenaars en schrijvers, omdat ze met aventurijn nieuwe inspiraties krijgen. Aventurijn geeft moed en vertrouwen bij behalen van doelen. En absorbeert elektromagnetische straling.

€ 19,95

 • Beschikbaar

Pyriet hart

Het Pyriet hart is 6 cm groot en weegt 119 gram. 

 

Pyriet is een aardende steen die staat voor het mannelijke aspect van Moeder Aarde, maar die zowel voor mannen als voor vrouwen het derde chakra krachtiger maakt. Hierdoor neemt je vitaliteit en je wilskracht om je taken hier op aarde af te maken toe. Het is een steen van creativiteit, doorzettingsvermogen en ambitie.

€ 16,95

 • Beschikbaar

Calciet.

Calciet. Deze steen is 13 cm hoog en weegt 950 gr en is een ruwe steen.

 

Calciet stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei. De steen motiveert en geeft zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid, hoop en moed. Calciet kalmeert en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Stimuleert de stofwisseling en het immuunsysteem. Heeft een gunstige werking op huid, darmen en het hart.  

€ 30,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Fluoriet kubus

Fluoriet kubus ingesloten in ruwe steen met kleine fluoriet kristallen rondom. Deze steen is 10x8x7 cm. Het fluoriet kristal is 2.5x3 cm en weegt 430 gr. 

 

Fluoriet is een steen die vaak wordt gebruikt bij het werk en/of studeren. Het ordent je gedachten en laat je een duidelijke lijn in de stof zien. Geeft innerlijke rust en overzicht. Fluoriet laat je makkelijk verbanden leggen tussen moeilijke vraagstukken. 

€ 44,75

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Labradoriet, half gepolijst.

Labradoriet, half gepolijst. Deze steen is 11x5x12 cm en weegt 637 gr. Aan de voorkant mooi gepolijst en de achterkant ruw.

 

Labradoriet is een steen die werkt op de klieren, Activeert daarbij de enzymen die helpen bij genezing. Labradoriet versterkt doorzettingsvermogen en geeft geestelijke energie en rust. Het helpt bij het verwerken van ervaringen en indrukken. Heelt de wonden van de ziel.

€ 30,40

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Prehniet

Deze Prehniet is 8x7x4 cm en weegt 85 gr.

 

Prehniet geeft vreugde en straalt vernieuwing en hoop uit. Verbinding het hart met de wil waardoor je zonder ego kan creëren. Prehniet is verbonden met aartsengel Rafaël, de genezer. Het is een steen voor onvoorwaardelijke liefde. 

€ 19,25

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Na de betaling van de factuur wordt de steen of stenen via PostNL verzonden. Kleine stenen met een brievenbuspakket en grote stenen als pakket. De kosten voor een brievenbuspakket zijn € 4.10 en voor een pakket € 6.75. Zakstenen worden in een envelop verzonden, de kosten zijn € 1,95 per zending. Bij meerdere stenen zal het een brievenbuspakket worden met de daarbij behorende kosten. De portokosten zijn vermeld en berekend in de factuur.

De stenen worden na betaling zo snel mogelijk verzonden, met de mail zal je op de hoogte gehouden worden.

Er is ook de mogelijkheid om de stenen op te halen bij de praktijk in Harderwijk. Laat me via de mail of bij de bestelling weten dat je graag de stenen wilt ophalen zodat we een afspraak kunnen maken.

 

Gebruik het contactformulier voor vragen of opmerkingen.