zondag 13 oktober beurs in Amersfoort

 

Zondag 13 oktober sta ik op de beurs Groei en Ontdekking in Amersfoort.

Het is een laagdrempelige beurs, de toegang en parkeren zijn gratis en er zijn ook workshops. Ik sta daar met mijn Praktijk Zuiverheid en wil je alles vertellen over Kinesiologie. Ik heb mijn behandeltafel mee, als allergie therapeut kan ik voor jou uittesten welke stoffen met je allergie te maken hebben. Met de Bach Bloesem Remedies kan ik een remedie samenstellen voor je d.m.v. spiertesten.

De beurs is van 12.00 - 17.00 uur.

Het adres is Wijkcentrum Het Klokhuis, Weberstraat 2, 3816 VC Amersfoort.

Ik heb er zin in. Tot dan in Amersfoort.

 

                                                               https://www.facebook.com/events/487068392107030/


Kinesiologie is in de wereld gebracht door dr. John F. Thie. Touch for Health is de basis en een methode uit de toegepaste kinesiologie, die spier- en energieversterkend werkt. Het doel van Kinesiologie is het lichaam in een optimale conditie te brengen, te houden en het lichamelijk herstelvermogen te activeren.

 

Door middel van manuele spiertesten spoor je spierzwaktes en energieblokkades in je lichaam op, die met eenvoudige correcties gecorrigeerd worden, waardoor de balans zich weer herstelt.

 


Elk mens is een complete eenheid, elke veranderingen op emotioneel, fysiek of energetisch vlak heeft direct invloed op de gehele mens, de eenheid. Veranderingen ontregelen de balans in het lichaam soms zo dat het optimaal functioneren er hinder van heeft, dan ontstaat stress in het lichaam. Stress is niet verkeerd, omdat stress ook bij het lichaam hoort om alles in balans te houden. Te veel stress heeft wel gevolgen voor jou als persoon, soms klein ( vrijwel niet te voelen) en soms merkbaar door pijn, ziekte of gespannen gevoel in je lichaam afhankelijk van de hoeveelheid stress wat in je lichaam aan het opstapelen is.

Met spiertesten spoor je de onbalans op. 


Kinesiologie is een complementaire geneeswijze, er worden geen medische diagnoses gesteld, schrijft niks voor. Het balanceren via Kinesiologie kan heel goed samen werken met de reguliere gezondheidszorg. Onduidelijkheid bij de klacht zal je de vraag gesteld worden of je al naar een dokter bent geweest. 

Na het opsporen van de onbalans, wordt er gecorrigeerd het op verschillende niveau's, waardoor alles uitgelijnd wordt, zo optimaal mogelijk voor dat moment. Pijn, ziekte of het gespannen gevoel in je lichaam kan helen en het lichaam weet weer dat het zelf het vermogen heeft om los te laten en te helen daar waar het nodig is. 

 Wil je meer informatie over Kinesiologie, kijk dan op www.kinesiologie-harderwijk.nl. Dit is mijn site voor de Kinesiologie waarin ik uitgebreid over Kinesiologie en de balansen heb geschreven. Zodat jij een goede afweging kan maken of Kinesiologie wat voor je kan zijn om je gezondheid te bevorderen.