zondag 13 oktober beurs in Amersfoort

 

Mijn Kinesiologie praktijk dicht is op dit moment en de geplande workshops even in de wacht staan. Er zijn vanuit de beroepsvereniging geluiden dat het open gaan van de praktijk over enkele weken waarschijnlijk mogelijk is onder bepaalde voorwaarden. Ik zal je op de hoogte houden via de sociale media en hier op de website.

 

Om toch mijn hart te blijven volgen, is coaching op afstand van minimaal 1.5 meter gewoon mogelijk, net als online coaching. Online mijn workshops neerzetten is in wording, de eerste tray-out is goed bevallen. Later hierover meer. Heb jij behoefte een Bach Bloesem Remedie, een coaching, online of live in het bos, laat het me weten via de mail. Ik maak graag een afspraak online of in de natuur met jou. En stuur graag de remedie naar je op om jou te ondersteunen waar jij het nodig hebt.

 

Een warme groet, Corine 


Kinesiologie is in de wereld gebracht door dr. John F. Thie. Touch for Health is de basis en een methode uit de toegepaste kinesiologie, die spier- en energieversterkend werkt. Het doel van Kinesiologie is het lichaam in een optimale conditie te brengen, te houden en het lichamelijk herstelvermogen te activeren.

 

Door middel van manuele spiertesten spoor je spierzwaktes en energieblokkades in je lichaam op, die met eenvoudige correcties gecorrigeerd worden, waardoor de balans zich weer herstelt.

 


Elk mens is een complete eenheid, elke veranderingen op emotioneel, fysiek of energetisch vlak heeft direct invloed op de gehele mens, de eenheid. Veranderingen ontregelen de balans in het lichaam soms zo dat het optimaal functioneren er hinder van heeft, dan ontstaat stress in het lichaam. Stress is niet verkeerd, omdat stress ook bij het lichaam hoort om alles in balans te houden. Te veel stress heeft wel gevolgen voor jou als persoon, soms klein ( vrijwel niet te voelen) en soms merkbaar door pijn, ziekte of gespannen gevoel in je lichaam afhankelijk van de hoeveelheid stress wat in je lichaam aan het opstapelen is.

Met spiertesten spoor je de onbalans op. 


Kinesiologie is een complementaire geneeswijze, er worden geen medische diagnoses gesteld, schrijft niks voor. Het balanceren via Kinesiologie kan heel goed samen werken met de reguliere gezondheidszorg. Onduidelijkheid bij de klacht zal je de vraag gesteld worden of je al naar een dokter bent geweest. 

Na het opsporen van de onbalans, wordt er gecorrigeerd het op verschillende niveau's, waardoor alles uitgelijnd wordt, zo optimaal mogelijk voor dat moment. Pijn, ziekte of het gespannen gevoel in je lichaam kan helen en het lichaam weet weer dat het zelf het vermogen heeft om los te laten en te helen daar waar het nodig is. 

 Wil je meer informatie over Kinesiologie, kijk dan op www.kinesiologie-harderwijk.nl. Dit is mijn site voor de Kinesiologie waarin ik uitgebreid over Kinesiologie en de balansen heb geschreven. Zodat jij een goede afweging kan maken of Kinesiologie wat voor je kan zijn om je gezondheid te bevorderen.