Stress management

Stress management is een zelfhulp training voor iedereen die te veel stress ervaart en merkt dat de stress een grotere negatieve invloed krijgt op het dagelijkse leven. Dat de stress het functioneren gaat beïnvloeden. Ook voor iedereen die op bepaalde momenten echt last heeft van angsten en stress, waardoor je blokkeert en je te instabiel voelt, zodat je gaat twijfelen aan de eigen kundigheid en vaardigheden. Denk hierbij aan de angsten en stress rondom meetings, presentaties, sportwedstrijden en sollicitaties.

 

Tijdens de training 'Stress management' leer je hoe je de dag fris kan beginnen. Overtollige stress kan afvoeren als het direct nodig is en om de nacht goed te beginnen. Verder krijg je handreikingen om situaties waar je tegen aanloopt positief om te draaien dat het geen stress meer geeft. En je leert dat je zelf patronen om kan zetten zodat je steviger en energieker blijft tijdens moeilijke momenten. 

 

 

De training 'Stress management'.

 

Ons leven is onderhevig aan tijdsdruk, talloze opdrachten, het worden overvraagd, geluiden en indrukken. Dit is vaak het begin van stress, overtollige stress. Stress zelf is niet erg, want het lichaam heeft ook een mate van stress nodig om te kunnen functioneren. Maar overtollige stress geeft op langere termijn problemen, die je voor kan zijn met bijv. voeding en levensstijl aanpassen, en met behulp van acupressuur massage.

 

Stressvolle dagen doorkomen met acupressuur. Acupressuur is een het masseren van een combinatie van acupressuurpunten, waardoor je lichaam de kans krijgt om stress los te laten en weer gebruik te maken van zijn eigen energiestroom. Het gevoel van leeggezogen worden, verandert in het gevoel van genoeg energie hebben. Het lichaam wordt weer aangezet. De combinatie van punten leer je tijdens deze dag. De achtergrond krijg je ter info mee. Het belangrijkste is dat je gaat ervaren dat jijzelf daadwerkelijk iets aan jouw eigen stressniveau kan doen, overal en altijd als jij teveel angst of stress ervaart. 

 

De training is voor iedereen die te veel stress ervaart, voor iedereen die regelmatig vastloopt in bepaalde situaties, hetzij privé of in het werk. 

Om de training te volgen heb je de keuze uit 4 losse ochtenden of één trainingsdag.

Tijdens de trainingsochtenden en de trainingsdag wordt er veel geoefend en informatie gedeeld, ook krijgt iedereen zijn eigen documentatie. 

 

De kosten voor de 4 ochtenden zijn € 35.- per ochtend. Kom je alle vier de ochtenden, dan betaal je slecht € 130.- voor alle vier.

Datum:  9 febr, 8 mrt, 5 apr en 17 mei 2024.

Tijd: 9.30-12.00 uur.

 

De kosten voor een trainingsdag zijn € 130.-. 

Datum 26 jan en 12 apr 2024.

Tijd: 9.30 - 16.30 uur.

 

Waar: praktijk Zuiverheid, praktijk voor kinesiologie en natuurgeneeskunde in Harderwijk.

Inclusief: documentatie, koffie, thee en iets lekkers, exclusief lunch.

 

Je kan je aanmelden via info@zuiverheid.com.

 

Geef in de mail de datum door wanneer je aan de workshop mee wilt doen. 


De training kan ook gegeven worden binnen organisaties / bedrijven. Denk daarbij aan stresspreventie, maar ook binnen een organisatie waar de druk te hoog is geworden en er duidelijk klachten zichtbaar worden. Zelf dan is deze training effectief, omdat het per direct het stressniveau van de werknemers positief kan beïnvloeden. En we tijdens deze training samen kunnen gaan nadenken over een samenwerking die minder onderhevig is aan stress.

 

Heb jij interesse vanuit een organisatie / bedrijf voor deze training, mail of ben me dan voor meer informatie en mogelijkheden om de training aan te passen aan jullie organisatie en werkstructuur.