Balans en beweging brengen in jouw leven door samen te leren werken met de intelligentie van - en het gevoel in je lichaam.

  

Waarom of wanneer Coaching?

Als je bijvoorbeeld het gevoel hebt dat je vastgelopen bent, privé of op het werk.  Als je op een keerpunt staat in je leven en wilt wel een stap maken, maar weet niet goed welke en of je het kan overzien. Als je Burn-out klachten hebt.  Als jij je niet lekker voelt in je lijf, omdat je meerdere vage hebt klachten die remmend werken tijdens je dagelijkse bezigheden en die je gedachten in de greep houden. Als je al een tijdje bezig bent om een andere draai aan het leven te geven, maar je komt steeds voor je gevoel op hetzelfde punt uit. Je mist een afslag en die herhaling ben je zat. Als je gewoon eens van gedachte wilt wisselen, om te kijken waar je staat en wat jou volgende stap zou kunnen zijn, privé en/of op het werk.

 


Coaching kan je dat zetje geven waardoor het weer gaat stromen. Jouw gevoel je weer laat weten dat wat je doet goed is. Coaching om je spirituele kant te verruimen en verdiepen, kan een onderwerp zijn binnen de coaching. Mijn kennis en kunde staat in dienst van het hervinden van jouw balans. 


Welke coaching past bij jou?

 

Eenmalig Coachingsconsult:

Als je de behoefte heb om een verhaal/ situatie te delen om meer richting en inzicht te krijgen over hetgeen waar je in vast loopt. Als je graag helderheid wilt over de situatie die je even uit balans heeft gebracht, kan je kiezen voor een eenmalig coachingsconsult.

 

Individueel coachingstraject

Mocht je het gevoel hebben dat het in 1 gesprek niet kan passen, omdat je steeds tegen hetzelfde aanloopt of op hetzelfde punt beland. Dat het stagneert, terwijl je zo graag door wilt met je ontwikkeling. Dan kan je kiezen voor een traject van meerdere consulten waarin we samen het probleem zichtbaar maken, vertalen naar jouw leven, stap voor stap het leren toepassen in het nu en de toekomst. De consulten bestaan uit coachingsgesprekken, Kinesiologisch balansen en eventueel ondersteuning met Bach Bloesem Remedies.

 

Een individueel coachingstraject bied je ook de ruimte om echt te kiezen voor een bewuste stap. Een bewuste keus, bijvoorbeeld; dat het anders moet, om welke reden dan ook. In een individueel traject heb je de ruimte, rust en tijd om je verandering echt te laten landen in je leven en je dagelijkse werkzaamheden. De gesprekken en Kinesiologische balansen vormen de basis  om de verandering vorm en stevigheid te geven. Er is ook altijd de mogelijkheid om via mailcontact, directe problemen aan te kaarten om snel te kunnen doorpakken naar de gewenste verandering. Ook hier kan het proces ondersteund worden door Bach Bloesem Remedies als daar behoefte aan is.

 

 

Tijdens het eerste gesprek zullen we samen je hulpvraag afstemmen en kijken of voor ons allebei de samenwerking past. 

 

Je kunt me altijd bellen voor meer informatie voor individuele coaching of een coachingsgesprek. Mailen mag ook via info@zuiverheid.com. 

De kosten voor een individueel coaching zijn € 75.- per consult.

De kosten voor een coachingstraject van 5 consulten zijn € 350,-.

                    Toekomst, intentiekaart 'nieuwe mens'van Joke de Bruin