Hoi Corine,

Dank je wel voor gisteravond.

Alle avonden zijn bijzonder en ze brengen allemaal kadootjes, maar gisteravond was extra bijzonder. Het kwam tot de essentie.

Groetjes en fijne dag!

Tonny 


Soms schiet ik de laatste tijd misschien wat veel in de emotie dankbaarheid, maar Touch for Health in samenwerking met Bach, coaching, een luisterend oor, een zachte energie, doen zo veel moois! Dat je eindelijk gewoon jezelf weer durft te zijn en er van jezelf ook weer mág zijn. Helemaal. 100%. Accepteren, met alles erop en eraan. Jezelf leren begrijpen. En wel je best doen, maar perfectionisme en een volle dag planning eindelijk los kunnen laten. Alles met mate. Jezelf de tijd gunnen, voelen wat je nodig hebt. In mijn geval betekent dat ook toe laten dat je af en toe gewoon weer heerlijk lui mag zijn met een zak nootjes en een boek op schoot. Zonder schuldgevoel. Gewoon omdat dat ook erbij hoort. Dat geeft letterlijk en figuurlijk zoveel meer adem! Even opladen. Evalueren. De boel even de boel laten. Om daarna weer lekker aan de slag te kunnen. Al dan niet zonder rustig een plan van aanpak te maken. Dan heb je weer zin en energie om actief te zijn met werk of fietsen of iets anders. Op een gezonde manier lekker de wereld in. Als je goed voor jezelf zorgt, kun je er ook voor de maatschappij zijn. Zo fijn gevoel, die balans. 

Linda


Bach remedie helpt mij om beperkingen die ik mezelf opleg een voor een op te heffen, waardoor ik meer in mijn kracht kan gaan staan. Van jongs af aan heb ik last gehad van een constante gevoel van moeheid. Deze moeheid is minder geworden sinds ik met Bach ben begonnen. Ik voel me steviger en energieker van binnen, en het gevoel blijft gelukkig aanhouden.  

 

Arjan


De eerste keer dat ik Touch therapie uitprobeerde gaf het mij direct een gevoel van ‘herboren zijn’. De energie stroomde door mijn lichaam en ik voelde me goed. Bij de volgende sessies had ik datzelfde gevoel. Ik voel me goed, lichter, en vooral blij en vrolijk. Ik kan beter relativeren en ik ben bewuster geworden van alles wat mij tegenhoud en beperkt in het dagelijks leven. Touch helpt mij bij het zetten van belangrijke volgende stappen, waardoor ik beter in staat ben om te leven zoals ik wil en daar ook meer van kan genieten.

 Arjan