Commentaren: 2
 • #2

  Gudrun Muller (zaterdag, 28 december 2019 19:17)

  De mooiste en indrukwekkendste avond van elke maand - EN VERDER
  Ik mis geen enkele avond van de En Verder workshop, die één keer per maand op de woensdagavond bij Corine in haar mooie praktijk Zuiverheid plaatsvindt. We zijn een kleine groep en elke keer gaan we inderdaad een stap verder ... verder in het begrijpen... verder in het voelen .... verder in het naar binnen luisteren ... verder in de zoektocht naar wat het leven uitmaakt en wat ons leven mooi maakt ... gewoon verder!.
  Meditatie, ervaring, inzicht - Corine geeft de prachtige gave iedereen daar op te halen en mee te nemen, waar zij of hij staat. Hartelijk dank, Corine.

 • #1

  Linda Persoon (vrijdag, 06 september 2019 09:32)

  Soms voelde me ik in een web van oude gedachten en overtuigingen zitten. Een grijze wolk, mist, hoog in de energie (hoofd, schouders). Wilde bij de kern komen en de weg vrij maken, want de ziel wil spreken. Maar kwam er alleen niet helemaal uit. Corine is fantastisch in het ontrafelen van de knoop en het vinden van de kern. Door aanwezigheid, wijsheid, tederheid, vrouwelijkheid, ervaring, gevoel, intuïtie en inspiratie. Corine werkt zuiver. Echt zuiver. En dat is een zeldzaam mooi talent.

  Als we eenmaal de kern gevonden hebben, is het fantastisch en vertrouwd om de begeleiding van Corine te hebben. Als ik dreigde een omweg te vinden of voorbij de kern te schieten, leidt Corine me vriendelijk maar duidelijk terug om toch bij de kern te blijven, te zijn met wat er is en er naartoe/doorheen te gaan.

  Zo voel ik me ruimer, weer meer in mijn vrouwelijke kracht, dichter bij mezelf en mijn gevoel, meer geaard, voel mijn hele lijf en voel me zachter. De verbinding met de aarde voelen, het universum.
  En durf te gaan voor mijn weg. Mijn leven, mijn verantwoordelijkheid. En dat van de ander bij de ander laten. Dat geeft rust en ruimte. Focus op mijn leven. En ik heb gelukkig zelf de verantwoordelijkheid en de sleutel in handen. Een leven vol liefde, het mooiste dat er is. In de kinesiologie, vriendschappen, ontroerd zijn door de prachtige natuur of een muziekstuk. En ook mild kunnen zijn naar mezelf als er nog aandacht punten zijn, de ontwikkel stukken.

  En liefde.. natuurlijk ben ik graag aanwezig voor de ander, als kinesioloog, vriendin, partner, familielid, collega... Maar dit keer vanuit aanwezigheid in mezelf. En staan achter mezelf en mijn eigen weg... Daar de energie voor laten stromen.

  Dat er altijd liefde is...


Hoi Corine,

Dank je wel voor gisteravond.

Alle avonden zijn bijzonder en ze brengen allemaal kadootjes, maar gisteravond was extra bijzonder. Het kwam tot de essentie.

Groetjes en fijne dag!

Tonny 


Soms schiet ik de laatste tijd misschien wat veel in de emotie dankbaarheid, maar Touch for Health in samenwerking met Bach, coaching, een luisterend oor, een zachte energie, doen zo veel moois! Dat je eindelijk gewoon jezelf weer durft te zijn en er van jezelf ook weer mág zijn. Helemaal. 100%. Accepteren, met alles erop en eraan. Jezelf leren begrijpen. En wel je best doen, maar perfectionisme en een volle dag planning eindelijk los kunnen laten. Alles met mate. Jezelf de tijd gunnen, voelen wat je nodig hebt. In mijn geval betekent dat ook toe laten dat je af en toe gewoon weer heerlijk lui mag zijn met een zak nootjes en een boek op schoot. Zonder schuldgevoel. Gewoon omdat dat ook erbij hoort. Dat geeft letterlijk en figuurlijk zoveel meer adem! Even opladen. Evalueren. De boel even de boel laten. Om daarna weer lekker aan de slag te kunnen. Al dan niet zonder rustig een plan van aanpak te maken. Dan heb je weer zin en energie om actief te zijn met werk of fietsen of iets anders. Op een gezonde manier lekker de wereld in. Als je goed voor jezelf zorgt, kun je er ook voor de maatschappij zijn. Zo fijn gevoel, die balans. 

Linda


Bach remedie helpt mij om beperkingen die ik mezelf opleg een voor een op te heffen, waardoor ik meer in mijn kracht kan gaan staan. Van jongs af aan heb ik last gehad van een constante gevoel van moeheid. Deze moeheid is minder geworden sinds ik met Bach ben begonnen. Ik voel me steviger en energieker van binnen, en het gevoel blijft gelukkig aanhouden.  

 

Arjan


De eerste keer dat ik Touch therapie uitprobeerde gaf het mij direct een gevoel van ‘herboren zijn’. De energie stroomde door mijn lichaam en ik voelde me goed. Bij de volgende sessies had ik datzelfde gevoel. Ik voel me goed, lichter, en vooral blij en vrolijk. Ik kan beter relativeren en ik ben bewuster geworden van alles wat mij tegenhoud en beperkt in het dagelijks leven. Touch helpt mij bij het zetten van belangrijke volgende stappen, waardoor ik beter in staat ben om te leven zoals ik wil en daar ook meer van kan genieten.

 Arjan