Ik hoor graag van je

Ik vind het fijn als je een reactie achterlaat over de klacht die je had voor dat je in mijn praktijk kwam, hoe het nu met je is en waarom je iemand zou aanraden naar mijn praktijk te komen. Natuurlijk zijn andere reacties ook welkom. 

Geef in het contactformulier aan hoe ik je mag vermelden: bij naam, initialen of anoniem. Je e-mailadres zal niet vermeld worden. 

Als vast bedankt voor jouw reactie. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Lieve Corine,

Ik kwam bij jou met flinke long-covid klachten waar ik al bijna twee jaar mee liep. Voordat je hiermee aan de gang 'mocht', waren er eerst wat belemmerende factoren op te ruimen. Toch merkte ik al verbetering in m'n emoties en bewegen toen ik weer naar buiten liep. 

De volgende keer ging je met m'n long-covid klachten aan de gang en sindsdien ging het gelijk bergopwaarts. De uitputting gleed uit me weg en ik voelde me weer vrolijker worden. (vermoeidheid doet ook een hoop met je gemoed). Ik ben in totaal 3 keer bij je geweest en ik voel me elke dag beter, ik bouw weer conditie op en voel me uitgerust en blij. Dit is zoveel meer dan ik een maand geleden had durven dromen, ik heb gewoon mijn leven terug! Ik ben je dankbaar van m'n kruin tot aan het puntje van m'n tenen!

 

Liefs, Nathalie Kiks

 


Soms heb je als "spiritueel mens" toch even hulp nodig van iemand anders. De eerste aanzet bij Corine heeft me ondersteboven geblazen. Me in doen zien dat ik de laatste jaren alleen maar in overleven heb gezeten en mezelf daarmee (onnodig) te kort doe. Vertrouwen is voor mij een issue, maar ik heb op gevoel voor Corine gekozen en mijn gevoel is altijd zuiver. Ik heb me na de behandeling ongelofelijk moe en beroerd gevoeld en helemaal van m'n "padje". Ondanks dat kijk ik uit naar onze volgende sessie. En ik ga weer LEVEN! Dank je Corine, niet alleen voor wat je gedaan hebt, maar omdat je je hart ook nog op de goeie plek hebt.

Gerda


De mooiste en indrukwekkendste avond van elke maand - EN VERDER
Ik mis geen enkele avond van de En Verder workshop, die één keer per maand op de woensdagavond bij Corine in haar mooie praktijk Zuiverheid plaatsvindt. We zijn een kleine groep en elke keer gaan we inderdaad een stap verder ... verder in het begrijpen... verder in het voelen .... verder in het naar binnen luisteren ... verder in de zoektocht naar wat het leven uitmaakt en wat ons leven mooi maakt ... gewoon verder!.
Meditatie, ervaring, inzicht - Corine geeft de prachtige gave iedereen daar op te halen en mee te nemen, waar zij of hij staat. Hartelijk dank, Corine.

Gudrun


Hoi Corine,

Dank je wel voor gisteravond.

Alle avonden zijn bijzonder en ze brengen allemaal kadootjes, maar gisteravond was extra bijzonder. Het kwam tot de essentie.

Groetjes en fijne dag!

Tonny 


Soms schiet ik de laatste tijd misschien wat veel in de emotie dankbaarheid, maar Touch for Health in samenwerking met Bach, coaching, een luisterend oor, een zachte energie, doen zo veel moois! Dat je eindelijk gewoon jezelf weer durft te zijn en er van jezelf ook weer mág zijn. Helemaal. 100%. Accepteren, met alles erop en eraan. Jezelf leren begrijpen. En wel je best doen, maar perfectionisme en een volle dag planning eindelijk los kunnen laten. Alles met mate. Jezelf de tijd gunnen, voelen wat je nodig hebt. In mijn geval betekent dat ook toe laten dat je af en toe gewoon weer heerlijk lui mag zijn met een zak nootjes en een boek op schoot. Zonder schuldgevoel. Gewoon omdat dat ook erbij hoort. Dat geeft letterlijk en figuurlijk zoveel meer adem! Even opladen. Evalueren. De boel even de boel laten. Om daarna weer lekker aan de slag te kunnen. Al dan niet zonder rustig een plan van aanpak te maken. Dan heb je weer zin en energie om actief te zijn met werk of fietsen of iets anders. Op een gezonde manier lekker de wereld in. Als je goed voor jezelf zorgt, kun je er ook voor de maatschappij zijn. Zo fijn gevoel, die balans. 

Linda


Bach remedie helpt mij om beperkingen die ik mezelf opleg een voor een op te heffen, waardoor ik meer in mijn kracht kan gaan staan. Van jongs af aan heb ik last gehad van een constante gevoel van moeheid. Deze moeheid is minder geworden sinds ik met Bach ben begonnen. Ik voel me steviger en energieker van binnen, en het gevoel blijft gelukkig aanhouden.  

 

Arjan


De eerste keer dat ik Touch therapie uitprobeerde gaf het mij direct een gevoel van ‘herboren zijn’. De energie stroomde door mijn lichaam en ik voelde me goed. Bij de volgende sessies had ik datzelfde gevoel. Ik voel me goed, lichter, en vooral blij en vrolijk. Ik kan beter relativeren en ik ben bewuster geworden van alles wat mij tegenhoud en beperkt in het dagelijks leven. Touch helpt mij bij het zetten van belangrijke volgende stappen, waardoor ik beter in staat ben om te leven zoals ik wil en daar ook meer van kan genieten.

 Arjan