Dag- Workshops


Ik Leef vanuit Mijn Intuïtie

Wat is intuïtie? Hoe kan je er naar luisteren en leven? Tijdens de dag-workshop 'Ik leef vanuit mijn intuïtie' gaan we kijken wat intuïtie kan zijn, hoe jij je intuïtie kan gaan inzetten in jouw leven.

Het mooie van intuïtie is dat het goed samen te voegen is in je leven, omdat je lichaam zo goed de signalen doorgeeft.

Veel mensen vinden het moeilijk om te leren luisteren naar het lichaam, want hoe doe je dat dan?

Het zal niet voor iedereen even makkelijk zijn, toch is het wel mogelijk voor ieder mens om meer vanuit zijn intuïtie te gaan leven.

 

Leven vanuit je eigen intuïtie geeft je een vrijer gevoel, meer rust en duidelijkheid op bepaalde momenten. Wie zijn intuïtie volgt zal steviger door het leven gaan!

 


Geïnspireerd Spreken en Schrijven

Wat is er niet mooier om een dag in de energie bezig te zijn met het spreken en schrijven vanuit de inspiratie om je heen.

We starten bij het begin en stap voor stap leer je hoe je kan afstemmen, informatie kan ontvangen. Durft uit te spreken en als mooiste vorm met een pen in je hand de woorden gewoon durven op te schrijven door je hand de bewegingen te laten maken. 

 

Beginner of al wat ervaring, het maakt niet uit hoe je deze dag ingaat. Iedereen kan zich verder bekwamen in het geïnspireerd spreken en schrijven tijdens deze dag-workshop.


Alle workshops begint om 10.00 u en zullen rond 16.00u afgerond worden.

De kosten voor een workshop zijn € 65.- .

Er zijn 2 dagen ingepland, de keus is aan jou welke datum het beste uitkomt. Geef deze door via info@zuiverheid.com. Bij min. 4 aanmeldingen gaat de workshop door.

 

De dagen zijn:

 


         De workshop is ingepland op ...... 

 

Geef je aanmelding door via info@zuiverheid.com. Bij min. 4 aanmeldingen gaat de workshop door.


Het is in de binnenstad van Harderwijk, goed bereikbaar met openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid aanwezig.  

Breng je eigen lunch mee, voor koffie en thee wordt gezorgd.