Vrijheid

September 2015

 

 

 

Wat is vrijheid ?

Welke vrijheid past jou?

Wat mag vrijheid voor je zijn?

Wat is je eigen vrijheid?

Welke vrijheid gun je jezelf?                                           

Welke vrijheid gun je de ander?                                                                                                                           'Vrijheid' intentie kaarten 'de nieuwe mens' van Joke de Bruin    

 

Het is niet makkelijk in deze tijd van vele veranderingen te blijven bij jezelf. Elk van ons heeft opdracht om te zijn, te begeleiden, te steunen en te delen om het alles te begeleiden. Maar tijdens deze processen vragen wij om meer en meer bewust te worden dat woorden en kennis ook een andere laag en ander inzicht met zich mee kan dragen dan dat je gewend bent.

 

Hang de was maar eens buiten. Kijk maar eens voorbij je grenzen. Alles lijkt wat het is, maar toch is het anders. Toch is het anders!!

 

Gefeliciteerd met uw hoofdprijs: Het leven, uw leven op aarde!!

Echt gefeliciteerd met uw leven op aarde!

 

Er was een moment dat u twijfelde en even de weg kwijt was. Dat kan zo maar weer gebeuren en toch zit u hier in uw eigen lichaam en heeft uw leven charme. Kent uw leven alle gradaties in emoties, beweging en staat van zijn.

Het is niet dat het vervelend is, maar toch willen we u weer feliciteren met dat stukje bewustwording, waarin u al verder gevorderd bent. Er zijn weinig redenen te bedenken om niet deze felicitaties in ontvangst te willen nemen. Want mocht u overdenken omdat te doen, speel dan eerst uw leven af, het moment dat u bewust bent van uw leven, voor uw ogen en kijk naar de film en aanschouw het zonder oordeel. Wat u ziet is uw beeld van uw leven met uw eigen oordeel erbij.

 

Als de film getoond zou worden aan anderen zullen zij een heel ander plaatje zien dan dat u ziet. Want de ander zal het bekijken vanuit zijn oordeel en gekoppeld aan zijn leven wat hij of zij leeft. Dus het leven brengt elk  moment iets anders voort, kijkend door de vele ogen van elk mens en levend wezen op aarde.

 

Nu mag u kijken naar uw leven vanuit uw kijk, uw spiegel, uw venster. Het is uw leven en zicht. Toch willen wij u nu vragen om eens te kijken vanuit een heel ander zicht. Het zicht vanuit uw hart.

Kijk en aanschouw het leven vanuit het hart. Het vizier veranderd vanuit oordeel naar het gevoel. Uw gevoel. Beschouw het als een gave en pure rijkdom dat u kan kijken vanuit uw hart en voelen met uw hart. Het is een weelde voor de aarde en het is een echte vorm van zicht en duidelijk aanwezig in het leven.

 

Leven het leven en uw zicht.

Leven het gegeven dat u kan kijken op verschillende manieren.

Onthoud dat dat de gave is van uw leven, zicht hebben vanuit verschillende kanten, met verschillende perspectieven en kleuren.

 

Waarom wij u als u aanspreken, is gelegen in de achting die wij voor u hebben. Het is geen moeten van ons, maar uit ontzag voor wie u bent, maken wij dit gebaar in de u-vorm naar u.

Hopend dat u het zal aannemen als een cadeau om te kijken vanuit verschillende hoeken, richtingen naar uw leven op de kostbare aarde.

 

Het behoud van de aarde is of ligt in uw handen en het wordt tijd om uw handen te gaan gebruiken voor het leven in u en om u heen.

 

Vier het leven, adem het leven, verbind in leven. U bent de vormer van het leven op aarde en u bent de regisseur samen om de film van het feest als een waar document te verzamelen en trots te zijn over het eindresultaat.

 

 

Het is tijd om uw creatiekracht te gaan gebruiken, samen met elkaar!! In pure vrijheid!

Reactie schrijven

Commentaren: 0