De verrassing dat ben jij

'En Verder'  workshop 2 december 2015           

 

Wegen zijn ondoorgrondelijk. Ach, dat zou je zo kunnen zeggen. Laten we de wegen gaan bekijken of het wel de weg is die jij mag bewandelen.

 

Er zijn vele wegen die leiden naar Rome. Op welke weg sta jij om je eigen bewustzijn te verruimen en is het wel jouw weg of die van een ander?

 

Er zijn veel vragen die je kan stellen als je kijkt naar de weg die jij bewandeld. Dus welke vraag zou jij jezelf stellen en welke vraag zou jou het antwoord geven dat jij wenst.

Welke vraag zou jouw het antwoord geven dat je verrast wordt, zodat de sprankeling van je weg meer en meer wordt gevoed door licht dan dat ie het nu doet.

  

Verrassing is wel aan jullie besteed, dus laten we zeggen dat jullie zelf de verrassing zijn. Want jullie wegen zijn ondoorgrondelijk als je in een bepaald licht blijft kijken!

Download
Meditatie deel 1
EV 2dec'15 deel1.wma
Windows Media Music bestand 16.8 MB

Je hebt je weg gezien, gevoeld hoe jij op je weg staat, loopt en beweegt. Je ervaringen in je gevoel de beelden die je gezien hebt zijn leidend voor je. Zo sta en ben je aanwezig in je leven en zo kan je bewegen als je bewust de stappen maakt.

Download
Meditatie deel 2
EV 2 dec'15 deel2.wma
Windows Media Music bestand 16.7 MB

Je gevoel leidt je door je toekomst. Een toekomst zo open als wit licht. Wat komt zal je verrassen, maar nog meer zal jij jezelf verrassen door het volgen van jou gevoel, wat je langs alles brengt wat jij nodig hebt om te groeien als mens en ziel. Er is geen toeval, de toeval die er is ben jezelf als jij je niet laat leiden door je gevoel.

De toekomst is gevuld met wat jij nodig hebt aan informatie, aan ervaringen om door te kunnen groeien naar een volledig mens en prachtig, rijke en wijze ziel.

 

Verheug je op de toekomst, want hij is mooi, heel mooi!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0