Hallo Chaos

30 juni 2015

 

Hallo maan, energie, universum, engelen. Er is veel gaande, dat voel ik. Het lijkt net of heel veel zetten goed gezet worden, maar kan niet duiden wat welke en waar en waarom. Graag wil ik met jullie hierover praten/schrijven. Wat gebeurt er allemaal?

 

Er gebeurt veel, heel veel. We zijn druk om alles te begeleiden in de vorm die nodig is. Er gebeurt nu wat echt nodig is. De taal die gesproken wordt, wordt steeds duidelijker. Er ligt steeds minder ruis op de lijn. Zonder ruis is het wennen voor velen op aarde en dat kan je zien aan de taal die veranderd. De initiatieven die op eens naar voren komen en ook de kans krijgen om gehoord te worden. Er is veel aan het veranderen. Het geschreeuw klinkt luider, misschien nog wel luider over een tijdje, want de gebeurtenissen gaan niet soepel door elk systeem.

Wat het inhoud is dat alles schudt, beweegt,  of zo niet, in beweging gezet gaat worden in de korte tijd die er nog is. De beweging zorgt voor verandering en dat is goed. Heel erg goed, want verandering zorgt dat leven zijn nieuwe dimensie kan gaan ontmoeten.

 

Ruimschoots op tijd zal alles zijn beweging gaan pakken. Het is nu geen kwestie meer van te laat zijn, want het proces is al dusdanig ver dat ontkomen eraan niet meer mogelijk is.

Daarom schudt en beweegt alles nu zo. De vergrootglazen laten alles tot in de punten zien en vergroten wat misschien eerder onzichtbaar was voor het blote oog. Dus schudt lekker mee, beweeg wat je kan bewegen, want ontkomen zal je niet meer lukken.

 

Dat snap ik helemaal. Toch is het om me heen, hier en daar een chaos. Hoort er ook bij….?

 

Ja, neem in ogenschouw dat de chaos die je ziet bedoeld is om de mens echt wakker te schudden. Echt te voelen dat het zo niet meer kan en dat de beurt is aan het geheel als één persoon en niet meer aan het grote voortstuwende gevaarte wat maatschappij heet. Dat is verleden tijd. De maatschappij is te veel gestoeld op lijnen die beperkten en klein houden. Iedereen in chaos mag nu zijn keuze maken voor zichzelf. De tijd is daar nu echt rijp voor. De zekerheden die een ieder weerhoudt om voor zichzelf te kiezen zijn zekerheden die het zicht belemmeren op eigen kunde en kracht. Het is moeilijk die zekerheden te laten vieren en de aandacht ervan te verleggen, want ze behoren nog steeds tot het maatschappelijke netwerk en dat is nog niet omgevallen. Dus de zekerheden hebben nog steeds bestaansrecht in elke vorm dan ook.

 

Het is niet makkelijk je aandacht van zekerheden af te wenden, maar toch is de stap heel makkelijk. Alles loopt door, het zal niet geremd worden als je aandacht erbij weg gaat. Het is eerder het geval dat er veel meer stroming in zal komen als je je aandacht gaat schenken aan jezelf nu.

Weinig reden zijn er eigenlijk over om het niet te doen. De wereld draait nog wel een tijdje door, de manen zullen zich opvolgen. Alles heeft zo zijn reikwijdte, maar wat is jouw wijdte om te reiken naar iets wat jij wilt.

 

De meest simpele vraag is dan eigenlijk:   Wat wil jij?

Nu en in de toekomst

Wie ben jij?

Nu en in de toekomst

Wat gun jij jezelf?

Nu en in de toekomst

Wat mag er zijn voor jou?

Nu en in de toekomst

Wanneer kan jij zeggen: Dit ben ik!

  

Wanneer kan jij zeggen: Ik Ben!