De opmars naar de nieuwe tijd

Afgelopen woensdagavond tijdens de maandelijkse workshop ‘En Verder’ zo prachtig de verbindende energie van de nieuwe tijd mogen voelen, wat een beauty!! Zo voelbaar dat we zonder waardeoordeel volledig verbonden  kunnen zijn. Een heerlijke drive om het oude los te laten en het nieuwe te verwelkomen.

 

De dag ervoor, op 31 maart, was ik er uitgebreid voor gaan zitten. Lekkere muziek aan, schrijfblok in mijn hand en kaarsen om me heen. zo gepland dat ik wist dat ik even niet gestoord kon worden door een lieve dochter of een telefoon. Mijn lijf was al een paar weken flink aan het reorganiseren. Het deed pijn en voelde me niet lekker in m’n vel zitten. Wat was er aan de hand, want was er eigenlijk wel flink zat van. Voor mijn gevoel was het tijd voor verandering en die ‘last’ weg, van mijn schouders af en gaan genieten van al die mooie dingen die er ook duidelijk waren en nog steeds zijn.

Natuurlijk logisch dat er zoveel gebeurde in mijn lichaam. Er gebeurt ook veel in de energie van de aarde, met de zonsverduistering, de maansverduistering, de veranderingen die vanaf 2012 zijn ingezet om de hogere frequentie te gaan ontvangen. De veranderingen naar de nieuwe tijd. Niet alleen te zien om me heen door alle grote indrukwekkende gebeurtenissen, maar ook zo duidelijk voelbaar in het lichaam.

Langzaam begonnen de woorden te stromen, vanuit een lichte druk om me heen. Heerlijk om even in die cocon te kunnen zitten. Weg van de drukte, het onverwachte en de voortdurende stroom. Even tijd voor mezelf. Echt wel een aanrader voor wie even een ontspanning kan gebruiken…. Woord voor woord kwam het binnen zoals ik gewend ben, soms logisch en ook soms heel onverwacht een wending die ik zelf niet had in kunnen vullen. Het enige wat ik maar hoeft te doen is de pen laten gaan en vertrouwen dat het een leesbaar verhaal wordt. Maar ook dat is eigenlijk overbodig, ergens weet ik allang dat dat snor zit, anders was ik nu niet aan het schrijven.

Tijdens het schrijven geeft het mij al wat antwoorden op mijn vragen, maar als ik het verhaal uitwerk merk ik pas hoe mooie en waardevol de informatie in elkaar verweven is. De lijn is leesbaar ook met dit nieuwe verhaal. Al moet ik wel zeggen dat het niet in de taal een heel makkelijke stroom is, maar misschien komt het ook wel door de tijd waarin wij nu bezig zijn om de doorgroei naar de hogere frequentie te maken. Rustig lezen laat de woorden komen zodat je het kan ontvangen.


Voor mij was het een duidelijk antwoord, ook op de vraag hoe ik het reorganiseren van mijn lichaam beter kan begrijpen en mee kan dealen de komende tijd. Want ik verwacht wel dat het nog wel even ruimte mag krijgen voordat ook mijn systeem mee kan gaan met de nieuwe frequentie. De avond erna op 1 april was daarom een heerlijk wondertje. Tijdens ‘En Verder’ mochten we even helemaal duiken in de hogere frequentie en de energie van de nieuwe tijd. Het was als zweven, als licht en luchtig, als een gewoon aanwezig zijn in ons lichaam. Heel bewust van alles om ons heen en het mooiste was dat het niet vervelend was, zoals we nu wel soms ervaren. Nee, het was heel aangenaam om te voelen dat in rust en met zoveel ruimte er zo’n kracht en verbinding kan zijn. Echt heerlijk, gaf aan ons allemaal een hele mooie drive mee om de reorganisatie van onze lichaam zachtjes te ondersteunen, want wat er aan komt is echt gaaf.

Reactie schrijven

Commentaren: 0