Energie Cirkel

Energie Cirkel is een avond samen leren, voelen en ontdekken wat energie is en kan zijn voor jou. Gewoon beginnen bij het begin, geen trucs, geen mysterie, gewoon gaan ontdekken dat je energie kan voelen, kan ontmoeten, informatie kan ontvangen ervan door middel van bv. beelden, woorden of gevoel.

 

Jaren geleden ben ik begonnen met deze Cirkel, omdat ik  het stukje voelen en vertalen zo erg gemist had in mijn opleiding voor Medium. Het leren echt voelen, echt ontdekken, leren interpreteren van wat je voelt, ziet of hoort.

 

Tijdens deze avond kan je leren om makkelijker met de energie om je heen te communiceren. Niet alleen energie van het universum, maar ook die van kaarten, stenen, muziek en eigenlijk alles wat in de ruimte aanwezig is. Het is echt een avond om te spelen met energie in welke vorm dan ook. Gewoon voelen en proberen woorden te geven aan wat er veranderd.

 


Spelend op ontdekking gaan naar energie is eigenlijk het leukst van energiewerk. Er ligt altijd wel iets in de energie klaar. Het is niet moeilijk, zwaar of onmogelijk, want iedereen kan het als je er voor open wilt staan.

 

Data;           

Tijd;             19.30 – 22.00 u.

Kosten;        € 20.-.

Plaats;         Linnaeuslaan 2, Harderwijk

Opgave;      info@zuiverheid.com of bellen.