Edelstenen zijn puur natuur. Ontstaan uit de aarde, vaak miljoenen jaren gevormd door de kracht in de aarde. Ze hebben allemaal hun eigen specifieke kracht die te voelen is. Deze kracht kan ook ingezet worden om het lichaam te ondersteunen als het in onbalans is. 

 

Elk lichaam reageert anders op een edelsteen, omdat elk lichaam uniek is in zijn energie en samenstelling. Het uittesten van de edelstenen om je te ondersteunen vraagt aandacht om goed te kunnen voelen welke steen en welke combinatie het beste past bij jouw lichaam in onbalans. 

 

Met een spiertest is het mogelijk om goed uit te testen welke steen of stenen het mooist zijn afgestemd op het lichaam. Ook kan je het zelf heel goed voelen als er verschillende combinaties op je lichaam gelegd worden, welke klopt en welke niet. Het lichaam geeft het goed aan.

 

Edelstenen zijn goed in te zetten om te aarden, en je te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Voor stevigheid, bij faalangst en ook bij vermoeidheid, pijn en jeuk. Het helpt je dichterbij jezelf te blijven of juist te ondersteunen tijdens een meditatie of afstemming op andere energieën. 

 

Ben jij nieuwsgierig, mail of bel me gerust met je vraag en om een afspraak te maken voor een edelstenen consult. Het mailadres is info@zuiverheid.com.