In 1978 begon ik met de opleiding voor Klinisch Chemisch Laborant. Na een half jaar werkervaring op te hebben gedaan ben ik in 1983 geswitcht naar de opleiding voor Z-verpleegkundige op ’s Heerenloo in Ermelo. Ruim 15 jaar,  tot in 1999, ben ik werkzaam geweest als groepsleidster binnen  ’s Heerenloo.

 

Vanaf 1998 werk ik mee in ons eigen bedrijf Controltech, Industriële Automatisering.  

 

Daarnaast rond de jaren 2005/2006 verschillende cursussen gevolgd in Mediumschap en Trance Mediumschap bij Jaco Elken. Een gevolg was dat in 2007 het eerste boek ‘Zuiverheid in Kracht’ werd geschreven, gevormd en uitgebracht in eigen beheer. Waarnaar in 2013 het boek ‘Tijd’ gevormd en uitgebracht kon worden, ook in eigen beheer.

 

Ondertussen heb ik ruime ervaringen opgedaan met het managen van een zeer actief, (top)sportend gezin.

 

Mijn eigen praktijk als spiritueel coach en schrijfster ben ik gestart in 2009, voor coaching, consulten en workshops.

 

Verschillende trainingen, Engelenbronnen en Tzolkin o.a., hebben verdieping gegeven die ik gebruik in mijn praktijk. Ook mijn eigen interesse in Edelstenen is een verrijking voor mijn werk.

 

Om mijn praktijk completer te maken ben ik in 2015 ben ik gestart met Bach Bloesem Remedie bij TS Internationaal Bach Opleiding Benelux waar ik Niveau 1 en 2 heb afgerond.

 

Ook in 2015 ben ik gestart met de opleiding Touch for Health bij Topki, Trainings Organisatie voor Professionele Kinesiologie.   

 

September 2016 ben ik officieel gestart met de opleiding  Kinesiologie bij Topki. Inmiddels heb ik de voedingslijn helemaal voltooid. Vanuit de basis in de ortho-moleculaire geneeskunde kan ik me nu Allergie Therapeut noemen. Naast de voedingslijn ben ik begonnen met de modules LEAP en Sips binnen de kinesiologie. 

LEAP staat voor Learning Enhancement Acupressure Program, in het nederlands vertaald-> Het Leer Stimulerend Acupressuur Programma. LEAP is een methode binnen de kinesiologie om ingang te krijgen tot de structuren in de hersenen en het zenuwstelsel, om daar de stress-blokkades te lokaliseren. Het deblokkeren gebeurt met acupressuur, waarnaar het zelfherstellend vermogen van het lichaam de wegen en paden weer kan vrijmaken. Zodat de informatiestroom binnenin, van en naar de hersenen toe zich weer kan herstellen. Het is gebaseerd op uitgebreide internationale ervaringen met kinderen en volwassenen die matige tot ernstige specifieke leerproblemen evenals duidelijke hersenschade hebben. 

Sips, Stress Indicatie Punt Systeem, is een mooie module binnen de Kinesiologie. Het is een zachte correctie methode om op alle lagen in en rond het lichaam de stress af te voeren en alles weer in beweging te brengen. Acupressuur zorgt dat de meridianen en de verbindingen ertussen zich weer herstellen, waardoor de informatie- en energiestroom weer de normaal doorgang heeft. 

 

MBK is ook binnen, dus mede ook de registratie als student kinesioloog bij beroepsvereniging VNT en bij Cpion. Mijn praktijk is nu vollediger en wettelijk goed ondersteund. Vergoedingen via zorgverzekeringen zijn nog niet mogelijk, omdat ik nog student bent. Mijn basis is wel zo uitgebreid dat ik bevoegd ben om balansen te mogen geven als kinesioloog. 

 

Onlangs heb ik modules afgerond binnen de Numerologie. Numerologie is een helder gegeven wie jij bent als persoon aan de hand van je geboortedatum. Zo verrassend herkenbaar dat je jezelf beter gaat begrijpen en veel dingen op zijn plek vallen. Weer een prachtige aanvullen voor mijn praktijk en mij als persoon.