Agenda

datum   Workshop
     
 17 jan  

En Verder:

Het begin van het nieuwe jaar 2018. Wat gaat dit jaar voor je brengen. Wat is de energie voor 2018.  Wat kan je voor jou gaan betekenen. Het begint om 19.30 u.

     
7 mrt  

En Verder:

Het vergroten van je spiritueel bewustzijn. 'En Verder' is een avond voor iedereen die wil blijven verdiepen in alle veranderingen van deze tijd. Kijken wat de veranderingen zijn en wat het voor jezelf kan betekenen. Het begint om 19.30 u.

     
4 apr  

En Verder:

De avond om met elkaar te kijken wat de veranderingen van deze tijd brengen. Voor iedereen die zich wil blijven verdiepen in alle veranderingen in de energie en op aarde. Het begint om 19.30u.

     
16 mei  

En Verder:

Het begint bij jezelf, elke verandering. En je bent een deel van het grote geheel, wat ook altijd in beweging is. Samen maken we een begin, een verandering die je toekomst kleurt. Het begint om 19.30u.

     
20 jun  

En Verder:

De veranderingen gaan door in het universum en op de aarde. Wat speelt er nu en met welke inzichten mogen en kunnen we de komende periode ingaan. Deze avond is er voor iedereen die zich wil blijven verdiepen in de inzichten van alle veranderingen op universeel gebied. Het begint om 19.30u.

     
5 sept  

En Verder:

Ben jij niet nieuwsgierig wat de komende tijd voor je kan betekenen in je eigen ontwikkeling en welke stappen jij zou kunnen maken. Het begint om 19.30u.

     
3 okt   

En Verder:

Elke verandering begint bij jezelf. En je bent een deel van het grote geheel. wat ook altijd in beweging is. Samen maken we een begin, een verandering die je toekomst kleur geeft. Het begint om 19.30u.

     
7 nov  

En Verder:

Een heerlijke avond om je te verdiepen in alle veranderingen in jezelf samen met de energie van de tijd. Het begint om 19.30u.

     
12 dec  

 En Verder: 

De laatste workshop van 2018, om een jaar af te sluiten en een begin te maken met het nieuwe wat gaat komen. Het begint om 19.30u.